Klus Secuur kan veel voor u betekenen als u iets in uw tuin wilt laten doen.
Uw terras is verzakt en u wilt deze laten ophogen, tegelijkertijd bedenkt u dat het tijd is voor andere sierbestrating. Een stukje gras zou de boel een frisser tintje geven en een veranda van houten planken of composietvlonderplanken zou de tuin helemaal afmaken.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Kunstgras

U heeft nu een grasmat en het ziet er niet zo mooi meer uit, ondanks al uw harde werk. U wilt er liever vanaf, maar een groene mat in de tuin ziet er wel frisser uit. Dan kunt u denken aan de overstap naar kunstgras. Kunstgras heeft veel voordelen. Het vergt weinig onderhoud, het is duurzaam, optisch erg mooi, jarenlange garantie, het veroorzaakt geen hooikoorts, scheelt ruimte in de schuur (geen gras- en kantenmaaier) en de kinderen kunnen er lekker op ravotten. Er zijn vele soorten kunstgras in verschillende prijzen. Nieuwsgierig geworden? Klus Secuur kan kunstgras leggen, maar ook leveren. Ik kom graag wat mogelijkheden aan u laten zien.

Terrassen

Terrassen kunnen met verschillende producten worden aangelegd. Denk maar eens aan  Bankirai hardhout, geïmpregneerd zacht tuinhout, composietvlonderplanken of van steen.

Tuinafscheiding, erfafscheiding

Indien u tuinafscheiding of erfafscheiding, ook wel schutting genoemd, wilt laten plaatsen kunt u kiezen uit verschillende materialen als steen, beton, ijzer, wilgentakken.

Tuinhuisjes

Ze zijn er in verschillende maten en vormen. De kleinere kan geplaatst worden op tegels en de grotere moet gefundeerd worden. Tuinhuisjes zijn handig voor uw tuingereedschap, voor het stallen van de fiets/motor of als mooie tuinkamer.

Pergola

Een pergola met zonnedoek waardoor u lekker in de schaduw zit, of een pergola met mooie planten verfraait uw tuin waardoor u nog meer geniet. Praktisch en decoratief.

Veranda

Op uw veranda kunt u eerder en langer genieten van de dagen. U zit lekker droog en toch buiten. Eventueel te veraangenamen met terrasverwarming en verlichting. Een  aluminium veranda is  1 van de mogelijkheden. Deze worden geleverd als bouwpakketten en zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Gaat uw voorkeur uit naar een houten veranda? Dat is geen probleem.

Elektra/ water

Tuinverlichting geeft extra sfeer in de tuin. Je kan tot in de late uurtjes genieten in en van de tuin. Het kan ook dat donkere pad verlichten. Wel zo prettig en veilig.
Misschien kiest u ervoor om een wateraansluiting en/of elektra aansluiting buiten de woning, in de tuin aan te laten sluiten. Erg makkelijk om de auto te wassen en te stofzuigen of om de planten water te geven.

Onderhoud

De winter is weer voorbij, het is voorjaar. Tijd om van de tuin te genieten. Moet uw tuin opgeruimd worden en het terras schoon gespoten worden? Bel Klus Secuur en uw tuin is weer zomerklaar.

o.