Max Frakking timmerwerken helpt u bij het realiseren van uw mooie keuken. Van het verleggen van de leidingen tot het installeren van een compleet nieuwe keuken, inclusief het aansluiten van keukenapparatuur.
Misschien heeft uw keuken een opknapbeurt nodig, dan kunt u denken aan deuren, handgrepen, scharnieren vervangen, een likje verf op de muur en andere verlichting.

 

Keuken installatie

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken komt een hoop kijken. De oude keuken moet verwijderd worden. Vaak moet aan de hand van een leidingschema de waterleidingen, de afvoer en de elektraleidingen verlegd worden. Ook moeten er vaak extra stopcontacten geïnstalleerd worden voor het aansluiten van extra keukenapparatuur, of  een extra elektragroep vanuit de meterkast worden aangelegd. En om het geheel af te werken moet er misschien wel een wand en/of vloer betegeld worden.

Keuken renovatie

Wilt u uw keuken niet compleet vervangen? Met het vervangen van onderdelen zoals de deurtjes, handgreepjes en scharnieren wordt uw keuken weer zo goed als nieuw. Het schilderen en de decoratie is de finishing touch.

Installatie apparatuur

Heeft u eindelijk de vaatwasser die u heeft moeten missen, maar moet deze alleen nog geïnstalleerd worden?
Wilt u overstappen van het koken op gas naar het koken op keramisch, inductie of elektrisch?
Of moet er een doorvoer in de muur komen voor de afvoer van de afzuigkap. Max Frakking timmerwerkenkan het voor u realiseren.

Onderhoud

Zijn er in uw keuken dingen die onderhoud vragen, zoals een deurtje dat scheef hangt of niet goed sluit? Lekt uw kraan of afvoer? Neem contact op met  Max Frakking timmerwerken, want in de meeste gevallen kan ik u helpen.