Toe aan een nieuwe badkamer? Wilt u de kleinste kamer in het huis een andere look geven?
Bij het installeren of renoveren van uw badkamer of toilet, komt een hele hoop kijken. Net als bij de keuken moeten de waterleiding, afvoer en elektroleiding veelal verplaatst worden. Voor het ligbad moet een frame gebouwd worden en achter het muurtje bij uw hangcloset zit meer dan u ziet.
Max Frakking timmerwerken is u van dienst om uw droom badkamer of toiletruimte te realiseren.

 

Douchecabine, inloopdouche

Wilt u een douchecabine laten plaatsen? Of kiest u liever voor een inloopdouche?  Wilt u  een thermostaatkraan in de muur laten inbouwen of kiest u toch voor een traditionele (thermostaat)kraan? Er zijn veel mogelijkheden die ik u graag toelicht.

Ligbad

Ze zijn er in vele maten en vormen. Veelal moet er een ombouw gemaakt worden voor de steun, maar het is ook mooi voor het zicht.

Toilet

Is het tijd om uw toiletruimte te renoveren? Max Frakking timmerwerkenmaakt uw toiletruimte weer helemaal van deze tijd. Verwijderen van de oude toiletpot, het waterfonteintje en de tegels. Installeren van de nieuwe toiletpot, aanleggen van waterleiding, afvoer en elektraleidingen. Een nieuwe tegel op de vloer en wand en uw toilet is weer klaar voor gebruik dankzij Max Frakking timmerwerken

Leidingen

Vaak liggen de waterleiding, afvoer en elektraleiding niet meer op de juiste plaats bij het vervangen van uw sanitair. Max Frakking timmerwerken kan voor u deze verleggen naar de juiste plaats en aansluiten.

Onderhoud

Ook uw badkamer en toilet vragen om onderhoud. Door slijtage en kalk komt het voor dat materialen vervangen of schoongemaakt moeten worden.
Laat de kit rond uw bad of douche los? Of moet er een lekkage verholpen worden? Max Frakking timmerwerkenis u van dienst.